Vrouw, Gekleed In Wit T Shirt En Blauwe Denim Bodems

Ik ben gezegend. Ik ben een meisje.

Ik merk dat als ik een kamer inloop met voornamelijk mannen, ik in een oogwenk word onderzocht.

Als vrouw heb je twee keuzes. Ofwel ga je naar een super budget sportschool en doe je al het werk zelf en ben je kieskeurig over wat je zal tillen, ofwel blijf je bij je vriendelijke buurt sportschool waar de trainer niet zo kieskeurig is over wat hij je laat doen.

Ik ben nogal kieskeurig over met wie ik train. Al mijn trainers zijn geweldig. Ik heb met de besten getraind, inclusief Mr. Olympia zelf.

Mijn trainer, Pierre De Coubertin, ook bekend als Pierre de Grote, is verantwoordelijk geweest voor het introduceren van het idee van sport in het wereldwijde bewustzijn. Hij deed dit door constante promotie van sport en de clubs die sport ondersteunden. Hij werkte onvermoeibaar om van de Olympische Spelen een officiële sport te maken.

Sport en vrouwen zijn gelijk. Vrouwen zijn meestal zwakker dan mannen vanwege hun hormonale opmaak op dat moment. Bij sport, zoals bij alles, zal het testosteron het winnen. Waarom zoeken culturen dan alleen naar testosteron-boosters voor de sport? Omdat ze een eeuwenoude drang naar specialisatie willen vervullen. Sporten gaan tegenwoordig over gelijk, zeer tussen. Toen vrouwen voor het eerst cheerleaders waren, stonden ze op gelijke voet met mannen. Zo is de vooruitgang.

De Olympische Spelen van 1896 hadden slechts 10 evenementen en dat waren de enige evenementen in de Olympische Spelen voor vrouwen. Het gerucht ging toen dat de meeste mannen eigenlijk weg waren. systolische bloeddruk was iets voor mannen. James Naismith, een van de grondleggers van de moderne Olympische Spelen, wilde het aantal onderdelen uitbreiden om er meer vrouwen bij te betrekken. Hij experimenteerde zelfs door vrouwen aan het evenement te laten deelnemen.

De Spelen werden toen van Montreal naar Athene verplaatst. Van de aspirant-vrouwen vond ik dat de meesten van hen getrouwd waren en kinderen hadden. Niet bevredigend voor de meesten van hen. Wat een grote gelijkmaker door hun kinderen te laten deelnemen aan de Olympische Spelen zou worden! Weduwen en bejaarden na hun lange, harde en toegewijde leven.

In de jaren voorafgaand aan de Olympische Spelen waren er protesten over de manier waarop de suffragisten en andere vrouwen werden behandeld. Ft. Lauderdale was niet wat vrouwen wilden. Veel van de vrouwen die zeiden dat ze vreselijk leden onder hun gedwongen onderkomen waren straatvegers en marshals. In 1949 waren er berichten dat vrouwen werden mishandeld op het vliegveld. Vrouwen werden zowel lichamelijk als emotioneel misbruikt door Jannen. Dat dit plaatsvond op een internationale luchthaven was volstrekt onaanvaardbaar. De klagers werden genegeerd. Vrouwen in openbare gelegenheden aanranden was ook in het nieuws, waarom gebeurde dit op een grote luchthaven.

In de jaren 1970 vormden vrouwen, waaronder Shannon Little die de eerste vrouw was die een punt scoorde in de Internationale Olympische Spelen, de Vrouwen van Dallas Buffington en bevorderden samen vrouwen in Dallas tot hoge posities bij het damesteam. De dames werden borstslag winnaars, was een geweldige opsteker voor Dallas die altijd werd beschouwd als aan de onderkant van hun competitie. Dit alles om een negatieve perceptie van vrouwen in de sport te veranderen.

Natuurlijk is wat vrouwen in de sport heeft geleid niet een niveauverhoging geweest. Ja er is meer werk te doen en succes te hebben, maar ik ben hier om u te vertellen, het is een herinvestering geweest in het verleden tijd

Vrouwen in de sport was groot toen de National Basketball Association en Major League Baseball in 1972 met hun beweging begonnen. Het was 435, de vraag naar de FIFA World Cup was een uur en een boeiende tijd voor sportfans. Werkende vrouwen die bedachten wat mogelijk was met wee. Vandaag is die eenvoudige droom werkelijkheid geworden met vrouwen in de sport. Vrouwen hebben een lange weg afgelegd en hebben de dromen van 4000 jaar geleden overtroffen. Het is een echte vooruitgang geweest.

Vandaag telt de NBA 22 clubs met vrouwelijke leden. Het aantal vrouwen in atletiek heeft een recordhoogte bereikt van 6.818 medailles op de IAAF-meeting en 4.000 op de Olympische Spelen. Meer en meer vrouwen worden opgeleid om basketbalster te worden. Veertig jaar geleden waren minder dan 20% van de basketbalspelers op middelbare scholen vrouwen. Twintig jaar geleden konden alleen de universiteiten bogen op meer dan één vrouwenteam.

Women's college basketball wordt elk jaar groter en steeds meer vrouwen worden gerekruteerd om zowel op college als op professioneel niveau te spelen. Women's college basketball is de plaats waar de huidige en toekomstige generatie atleten hopen zich volledig te kunnen geven en het zal een industrie worden.

Vrouwen voetballen veel minder dan mannen en er wordt gesuggereerd dat vrouwenvoetbal in het komende decennium het mannenvoetbal zou kunnen vervangen. Vrouwen in de NFL speelden hun eerste seizoen in rushing wound up sinds vrouwen zonder bescherming moesten spelen. Vrouwenhockey is de best betaalde vrouwensport in Noord-Amerika.

Categories: General