Boksen Dongen

Allereerst denk ik dat je lengte een rol zal spelen in wat voor soort boksen je wilt doen. Kortere mensen geven meestal de voorkeur aan de bokshandschoen stijl; zij hebben grotere handen die meer kracht afgeven en zijn in staat om zich met meer snelheid en nauwkeurigheid te verdedigen. Langere mensen over het algemeen zich bezighouden met kickboksen, judo of worstelen. Het verschil kennen kan nuttig zijn bij het initiëren van uw eigen activiteiten en keuzes voor transmissie ergens op het bereik van optimale prestaties.

Voor de atleten die op snelheid zijn en boksers willen worden, zijn er talrijke soorten competities over de hele wereld die beschikbare inschrijvings-/inschrijvingsformulieren hebben om te ondertekenen.Deze Competitiecatalogus voorwaarden en tarieven zijn een richtlijn, meer algemeen van toepassing op de meeste soorten competities die het gedrag van boksers impliceren.Er zijn verschillende beroemde internationale bokswedstrijden, waarvan de plaatsing wordt bepaald door de leeftijd van een bokser. Neem bijvoorbeeld de gouden handschoencompetitie die door de WBC (World Boxing Council) wordt gesponsord, de screeningcompetitie bij de coördinatie-inspanningen van de IBF, de WBO en de WBA, en waarvan het winnende deel wordt bepaald door de leeftijd.

Niet alle competities komen in deze lijst aan bod. In plaats daarvan zijn er vele die slechts een zeer beperkt aantal of beperkte toernooien op een beperkte plaats invoeren. U kunt een toernooilijst verkrijgen via het internet, (USA) of door contact op te nemen met een plaatselijke promotor. De lijst zal zelfs een soort rating-systeem bevatten dat organisaties gebruiken om punten toe te kennen. Hoe wijder verspreid, met meer aandacht voor detail, en hoe bekender de toernooien zijn, hoe beter de kijkcijfers voor het kijkerspubliek, en ook ter vervanging van de financiële inkomsten die ze zouden genereren.

Er zijn ook verschillende categorieën die aan boksers worden toegekend voor de vertegenwoordiging van hun land — hoewel de regels grotendeels dezelfde zijn ongeacht waar de boksers vandaan komen. De punten zijn meestal vijf voor een Gold Glove, en tot tien voor een Silver Slugger.

Er zijn ook verschillende regels verbonden aan de verschillende toernooien. De regels van de Golden Glove, bijvoorbeeld, zijn heel eenvoudig: het gevecht bestaat uit drie rondes van een minuut, met twee minuten rust tussen elke ronde.

Al met al zijn er een heleboel verschillende organisaties die zich identificeren als officiële boksorganisaties. Deze organisaties hebben bijvoorbeeld verschillende regels met betrekking tot de rangschikking van de verschillende toernooien, verschillende regels met betrekking tot de soorten boksers die mogen deelnemen, en verschillende soorten boksers die bokser mogen worden. Geen enkele organisatie heeft meer titelriemen dan andere organisaties. Gewoonlijk worden de kampioenschappen van elke organisatie volledig erkend zonder hiërarchie tussen de gordels. Dus, bijvoorbeeld, in 1988, WBA World Championship Match zou kunnen worden vergeleken met de UFC World Championship.

Uiteindelijk, denk aan je toekomstige carrière, en als je van plan bent bokser te worden volg dan de regels van alle organisaties. Als u van plan bent om kennis van de ware kunst en wetenschap van het boksen te krijgen, werken met de beste van het personeel, en het verkrijgen van uw lessen van erkende leraren. Deze leraren zullen ervoor zorgen dat uw training is aanvaardbaar, en op het einde zul je uiteindelijk het gevoel zeer beloond te verbeteren tot het niveau van je dromen.

Categories: sport