Thuisgym|

Als je serieus aan fitness gaat doen en je wilt een thuisgym voor eigen gebruik, zoek dan naar alle functies die je helpen om je trainingen succesvol te laten verlopen.

Een loopband is de beste keuze als u wilt afvallen en als u snelheid wilt programmeren. Loopbanden zijn ook voorzien van glijwieltjes die het verplaatsen over de grond vergemakkelijken en u kunt de rand draaien om uw kuiten te trainen.

Vrije gewichten zijn een geweldige aanvulling op de loopband omdat ze gebruik maken van uw eigen lichaamsgewicht, zoals het doen van bicep curls, dumbbells, en stepper curls. Dit zal natuurlijk helpen jump start uw spieren.

Een ander belangrijk kenmerk van een home gym is de instelbare helling. U kunt deze verlagen om het gemakkelijker te maken of verhogen voor een meer uitdagende workout. Het beste is om te beginnen met iets van 30 graden en dit elke week met een paar graden te verhogen.

Train op een vlakke bank voordat je naar een hoek gaat en doe je beste Arnold Schwarzenegger push-ups!

Een Arnold Schwarzenegger figure eight geeft je de ultieme spieropbouw in rug en biceps.

Exclusieve fitnessapparatuur voor thuis

Een thuisgymnastiek kan duur zijn. Er zijn momenten waarop je in de verleiding zou kunnen komen om op de fitness bandwagon te stappen en te beginnen met cardiotraining buiten op een loopband zoals je deed toen je een kind was, alleen om te ontdekken dat het moeilijk of zelfs onmogelijk is om een stoep te vinden met een fatsoenlijk oppervlak.

Dit is het moment waarop fitnessapparatuur voor thuisgebruik zijn intrede doet. Er zijn nu thuis loopbanden en thuis hometrainers. U hoeft niet te betalen om lid te worden van een sportschool of zelfs om ergens te verblijven waar er een is, want uw eigen fitnessruimte heeft alle functies van een thuis loopband. U kunt zelfs TV kijken, een boek lezen, of een goede workout krijgen op de Common 324 Home Gym DVD.

Een trap en een kleine set gewichten zijn alles wat je nodig hebt om te beginnen. Met een vrije tafel om uit te kiezen, hoeft u alleen nog maar gewichten aan de muur te hangen en te beginnen met het trainen van uw lichaam. Gewichten riem s zal helpen bouwen biceps en triceps. Een set van swingende barbells kan krijgen deze spieren stunted en aderen knallen. Je zou kunnen kopen een 25 pond halterset en doe al uw work out thuis en je zult niet hoeven te betalen lidmaatschapsgeld voor een sportschool!

De fitnessapparatuur die je thuis gebruikt, zal je resultaten versnellen. Vrije gewichten zijn een uitstekende manier om spieren op te bouwen om mee te beginnen en dan kun je je workout afbouwen zodat je lichaam het best voorbereid is op de volgende stap. Er is niets mis met thuis trainen, maar de mogelijkheid hebben om verschillende oefeningen en warming-ups te doen als je er ooit doorheen komt, zal helpen om je lichaam klaar te krijgen voor je volgende stap.

Als je een televisie of een videospelletje op je bureau hebt staan, zal dat je meer dan ooit motiveren om naar de sportschool te gaan.

Uw tv is misschien niet de enige bron van motivatie. Je vrouw of je significante andere zou jaloers kunnen zijn en je alleen maar kunnen oppompen om niet zo voor de hand liggend over te komen, zodat je aankoop dat zal weerspiegelen. Bij elke training die ik ooit als bodybuilder heb gedaan, heb ik plannen gehad of gewenst dat ik ermee door zou gaan. Die wensdromen zullen er juist toe leiden dat je lichaam sterker wordt.

Extra dingen om te kopen

Er zijn ook een aantal dingen die je misschien mist. Het belangrijkste is dat u beenkracht of de steun van een goede beenspier nodig hebt. U moet ook overwegen een knieversterkende oefening voor uw benen, zodat u niet liquid up beschadigen van uw knie. U zou ook kunnen overwegen de aanschaf van een pijn armband voor alle andere lichaamsdelen die versterking nodig zou kunnen hebben.

Categories: sport