Sporten in Rotterdam

De wereld van de sport is gevuld met grote namen, topatleten en fanatieke volgers. Als je op zoek bent naar de beste sporten in Rotterdam dit jaar, lees dan verder! In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste internationale sportevenementen die van oktober tot april in Rotterdam plaatsvinden.

Onze groepslessen

Onze groepslessen zijn een geweldige manier om vrienden te maken en nieuwe mensen te ontmoeten. We hebben 2 groepen, Mannen en Vrouwen, met ongeveer 15 leden per groep. Onze groepslessen zijn bedoeld om u in beweging te krijgen en nieuwe vrienden te maken. We behandelen veel verschillende onderwerpen, van basisoefeningen tot meer geavanceerde Toning, Pilates, yoga en mindfulness technieken. In de winter hebben we ook geleide meditaties. Onze groepslessen kosten £30 voor 4 weken. Dit is inclusief 2 uur groepstraining per week en voedingsadvies van de eigenaar van RDAM Gym.

Dumbells & Drinks

Als u een fitnessfanaat bent en graag gebruik maakt van een verscheidenheid aan weerstandstrainingsoefeningen, dan zult u de dumbellafdeling bij RDAM geweldig vinden. Er zijn dumbells voor alle soorten oefeningen, van basis lifts tot deadlifts, squats en nog veel meer. Er is ook een drankensectie met een grote verscheidenheid aan pre-workout dranken, maaltijdvervangende dranken en dranken voor na de training.

Ontdek Rotterdam

Als je op zoek bent naar meer dan alleen sportevenementen in Rotterdam, kijk dan eens naar Explore Rotterdam. Dit is een 10-daagse wandeltour door de stad, geleid door een Nederlandse gids en georganiseerd door de gemeente Rotterdam. Je kunt kiezen uit 3 rondleidingen, waarbij je verschillende evenementen en activiteiten combineert, of een stadswandeling maken met de gids. U kunt kiezen uit 2 verschillende tours, die u rondleiden door de stad of een kijkje nemen in een van de vele pretparken of waterparken in de stad.

Zelfzorg Zondag

Als je op zoek bent naar een weekend traktatie, of op zoek bent om je gezondheid op de eerste plaats te zetten, probeer dan de selfcare zondag bij RDAM. Dit is een 3-daags evenement dat een hele dag activiteiten biedt voor zowel mannen als vrouwen. Op dit evenement kunt u andere gelijkgestemde mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in fit en gezond blijven. Er is onder meer Tai Chi, yoga, lichte sportactiviteiten, buitenactiviteiten en natuurlijk veel eten en drinken.

Categories: sport