Rode Suv Op Een Parkeerplaats
Om veilig te rijden, is het sterk aanbevolen dat alle bestuurders de belangrijke basisprincipes van het rijden leren en vertrouwd raken met de regels en voorschriften voordat ze zich op de weg wagen. De eerste basisregel is het volgen van de regels van de weg. Dit betekent dat u, ongeacht de situatie, ongeacht het weer, zich aan de verkeersregels moet houden. Bij pech op een kruispunt moeten auto’s die van rechts komen voorrang geven aan auto’s die van links komen. Wanneer u links afslaat, moet u voorrang verlenen aan bestuurders die rechts afslaan. Dit zijn maar een paar van de vele regels die ervoor zorgen dat de wegen goed functioneren.
Het is dan ook geen wonder dat verkeerswetten als belangrijk worden beschouwd, en dat zowel bestuurders als voetgangers de regels moeten en zullen overtreden. Gelukkig zijn verkeersborden een middel voor bestuurders om de regels te begrijpen en voor voetgangers om zich bewust te zijn van de wetten.
Het is van het grootste belang dat chauffeurs zich aan de wetten houden tijdens het rijden. Gewoon slotenmakers die uw autodeuren openbreken, of sleutels vervangen zoals vele andere hulpdiensten. Maar zelfs het eenvoudigste excuus is een ongelooflijke leugen. Verkeersregels zijn er niet voor niets, en die reden is om bestuurders en voetgangers veilig te houden. Wanneer blijkt dat de weg vol sneeuw, modder of puin ligt, is het belangrijk dat bestuurders de verkeersregels begrijpen. Alle bestuurders moeten vertrouwd raken met de verschillende verkeersborden die aangeven waar ze zich bevinden. Borden als NO WAY, CANCEL, cancelled, en ahead betekenen dat het onveilig is om de straat over te steken. Een voorbeeld van NO WAY is een auto die langzaam langs een stilstaande auto glijdt, waarbij de bestuurder geen idee heeft waar de doorgetrokken weg is. Het is onveilig om de straat over te steken met een weg die niet voldoet aan de voorschriften voor snelheid en zichtbaarheid.
Verkeersregels omvatten ook plaatselijke noodgevallen zoals spatbordbotsingen, kapotte ruitenwissers en opgeblazen banden. Siliconenpauzes in de weg zijn nodig bij extreme hitte. Ten slotte is de noodzaak van duidelijke snelheidsbeperkingen ook aanwezig bij sneeuw en regen, evenals bij mistige dagen.
Tijdens een noodsituatie op de weg is het van cruciaal belang dat chauffeurs, passagiers en voetgangers hun zin krijgen. Soms zal de weg zelf te gevaarlijk zijn voor iedereen om erdoor te komen, en moet deze vaak worden gerespecteerd. Basisverkeersregels, verkeerstekens en bouwvoorschriften lijken misschien voor de veiligheid van iedereen te zijn, maar moeten allemaal worden nageleefd wanneer men op een weg rijdt of loopt. Iemand zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen een bord voor de maximumsnelheid in een schoolzone te negeren omdat er geen doordachte, duidelijk herkenbare borden staan. In een dergelijke situatie staan er al kinderen op de weg te wachten om over te steken, en een bestuurder die niet over het tussenschot tussen stoep en weg kan kijken, gaat te snel om hen te ontwijken. Het resultaat zal waarschijnlijk tragisch zijn.
Categories: Default