jonge vrouwelijke regering werknemer bril gebruikt tablet in system control center. op de achtergrond staan haar collega's in hun werkruimten met vele displays toont waardevolle gegevens. - basis zorg stockfoto's en -beelden

Basisgezondheidscontroles en bloedingen voorafgaand aan het starten

Alle vrouwen moeten een borstgezondheidsonderzoek ondergaan en hun vroegere blootstelling aan vervuiling bespreken. Het wordt aanbevolen dat vrouwen naar hun arts gaan om de sanitaire problemen inderdaad op te lossen. Vrouwen worden aangemoedigd om zo snel mogelijk na de bevalling naar een arts te gaan. Dit opent ook de mogelijkheid dat de zorgverlener een bloedtest doet voor postmenstrueel syndroom (PMS). Dit is te wijten aan het feit dat sommige hormonen die specifiek zijn voor de menstruatie, zoals progesteron, zijn aangetroffen in de bloedbanen van vrouwen na de geboorte van een kind.

Tijdens het bezoek aan de dokter wordt u onderzocht op de aanwezigheid van een ziekte – aangezien er altijd de mogelijkheid is van een polyMENTental. Geen enkele vrouw mag de dokter bezoeken zonder eerst een gynaeomyograaf te hebben – een procedure waarbij het bekkengebied wordt onderzocht en de aderen worden geïnspecteerd op de aanwezigheid van polyementie.

De controles die in de kliniek worden uitgevoerd, zijn onder meer:

* Hartslag

* Bloeddruk

* Gewicht

* hartslag

* Rust

Laten we het in stappen hebben over hoe dit allemaal werkt

Stap 1: Algemeen

De hartslag is een uitstekende indicatie van de algemene gezondheid en cardiovasculaire kracht van de patiënt ( ). Een slechte hartslag is een risicofactor voor een laag bloedvolume, wat overeenkomt met een ongezond hart. Het hart is het belangrijkste orgaan voor het sturen van hartslagen naar het lagere deel van de longen via de Rh-hormonen (uithoudingsvermogen). Een slecht tarief is congruent met een slechte cardiovasculaire conditie (cardio) en een slechte gezondheidstoestand (hart) die de meeste mensen niet willen.

Stap 2: Algemene vitale functies

De patiënt heeft algemene vooruitzichten en scannen nodig met de verlenging van het externe hartritme. De hartpuls is een teken van algemene zwakte en onvoldoende hemodynamische respons. Een stijging van de hartslag voorafgegaan door twee of drie hartslagen met of zonder pijn op de borst is een teken van pre-zwangerschap. Een verlengde snelle hartslag tijdens inspanning impliceert ook een toestand vóór de zwangerschap. Ten slotte is een stagnerende of verlengde snelheid een teken van zwangerschap. Een snelle en verhoogde hartslag na inspanning is ook een teken van postmenstrueel syndroom (PMS). Een afname van de hartslag met een afname van de hartslag is een teken van volledige uitputting. Een verlaging van de hartslag die optreedt na inspanning is een bewijs van tolerantie of impact van stress, infectie of medicijnen. Dezelfde hartslag is duidelijk na een minuut inspanning en nog een minuut rust. Een aanhoudende, maar niet-inspanning van twee minuten is een teken van uitputting en een teken dat herstel belangrijk is. Een training van twee tot vijf minuten kan een teken zijn van algemene zwakte en vitaliteit en moet niet worden verward met inspanning die plaatsvindt tijdens het sporten, maar intensiever is en de criteria van uitputting benadert.

Een verhoogde hartslag na langdurige inspanning en moet vóór de inspanning op het niveau van de hartslag zijn. De snelheid tijdens het sporten vóór de conceptie, maar na de bevalling is niet verhoogd. Ook een daling van één slag per minuut is een teken van stress of uitputting, die kan worden gestimuleerd door veranderingen in het lichaam of extra stressoren. Rust is de basisvereiste voor herstel. U moet niet veel moeite doen om op de loopband te "wippen" om uw tempo bij te houden.

* Piek cardiovasculaire prestaties

Ervan uitgaande dat het lichaam heeft gerust, dan is de eerst gepresenteerde FCR – of wat we de piekprestatiefactor noemen – de verwachte prestatie bij de hoogste duurzame cardiovasculaire limiet (CPLD). Dit vertegenwoordigt het prestatieniveau dat kan worden bereikt op een bepaald trainingsniveau op deze specifieke dag [hoewel een deel van deze verandering kan afhangen van de ernst van de oefening]. Als er bijvoorbeeld een 8K-race van 10 minuten per kilometer zou worden gereden met een snelheid van 10K met een CPLD van 60 (0,8 mijl per uur), dan zou de FCR 40 (CPLD 60) zijn.

Als we CPLD eenmaal hebben vastgesteld, welke wijzigingen kunnen we dan verwachten tijdens onze volgende trainingssessie?

Nadat CPLD is vastgesteld, hebben we, naast het beheersen van die FCR en de fysiologische drempel, de waargenomen FCR-veranderingen na deze training onderzocht. Om dit te doen, hebben we een trainingsschema voor september gemaakt waarin we elke zone van 1 tot 4 hebben ingedeeld. Afbeelding 1 toont het FCR-prestatieprofiel voor een 40K post-race op 80% van onze maximale inspanning. De 1 verwijst naar de sessie direct na de training. De 2, 3 en 4 verwijzen naar de herstelsessies binnen een week, ofwel 1, 2 of 3 dagen na de 40K.

reageren op de 40K race. In geen significante veranderingen in het herstel van de 40K:

We hebben de individuele effecten van deze training gecategoriseerd op basis van het herstel voorafgaand aan de race en het herstel na de race, maar ook op het totale volume van de twee weken na het herstel en op het herstel na de race.

Categories: General